Hlavní obsah

Pozvěte domů přírodu v nečekaném hávu

Přírodní materiály v interiérech jsou rozhodně trendy. Na vyšší úroveň je pozvedneme, když vsadíme na motivy a dezény bytových doplňků, které se přírodou inspirovaly. Pohled na zvířata, ptactvo či pestrobarevné květy navíc v chladnějších měsících zlepší náladu. Nechte se inspirovat!

Foto: WestwingNow

Rozličné ovoce a květy na výrazných povlacích polštářů zpestří každou pohovku.

Článek

Bytový textil, ať již v podobě povlečení, potahů na polštářky, nebo třeba závěsů je ideálním místem, kde se přírodní motivy skvěle uplatní. Jinou, a velmi vděčnou možností, kde uplatnit motivy zvířat, květin, ale třeba i ovoce, je nádobí.

Interiér ovšem velmi osvěží i další, více plastické prvky. Mohou to být nejrůznější sošky vyrobené z rozličných materiálů, anebo i některé funkční doplňky ve skulpturálním provedení. Hezky se tak mohou uplatnit například nápaditě řešená svítidla.

Anketa

Líbí se vám motivy zvířat v interiéru?
Ano, velmi!
8,5 %
Docela ano.
4,9 %
Nemusím je nutně mít.
16,7 %
Ne, to není nic pro mě.
69,9 %
Celkem hlasovalo 899 čtenářů.

Reklama

Související články

Interiérový design preferuje střídmost

Stále se nosí minimalismus a návrat k přírodě. Tedy mít toho doma co nejméně, vlastnit jen to, co skutečně používáme. A to je dobře, neskladujte staré věci,...

Vneste do interiéru barvy podzimu

Podzimu vládne široká paleta teplých zlatých, bordó a zemitých odstínů od oranžové až do čokoládově hnědé. Vnášejí do prostoru hřejivý pocit a klid.

Výběr článků

Načítám