Hlavní obsah

Obklopte se dekoracemi s tvářemi

Právo, Karolina Černá

Možná jsou příčinou nedávná omezení sociálních kontaktů a naše obličeje zakryté rouškami, každopádně trendem se stávají bytové doplňky s motivem tváře. Nechte se inspirovat!

Foto: Trachea

Nábytková dvířka s individuální povrchovou úpravou oživí třeba pokoj studenta podle jeho představ díky technologii potisku systémem inkjet. Motivem pro tisk jsou obrázky či fotografie v digitální podobě, ilustrace v grafickém programu.

Článek

Úsměvné najdeme na hrníčcích, vázách, květináčích, sofistikovanější je propojení tváře s textilem a sochami. Vděčné jsou nejen obrazy různých malířů na fototapetách, ale i na povlacích polštářů. Stačí si vybrat podle svého vkusu.

Foto: WestwingNow

Do glazurované vázy Face dáme pouze sušené květiny a dekorace. Cena 1279 Kč.

Foto: SCANquilt

Přední stranu povlaku Art Wool Picasso tvoří celoplošná vlněná výšivka s uměleckým motivem. Zadní strana je z hrubšího bavlněného plátna v přírodní barvě. Rozměr 45 x 45 cm za 1290 Kč.

Foto: WestwingNow

Přikrývka s abstraktní kresbou Face (1139 Kč) a velká stolní lampa Face Orange (3799 Kč) se mohou stát osobitými doplňky ložnice.

Foto: SCANquilt

Povlak na polštář Nord s motivem Afričanky je ušitý z kvalitní 100% bavlny. Rozměr 45 x 45 cm za 290 Kč.

Foto: WestwingNow

Tkané povlaky na polštářích s abstraktní výšivkou Faces jsou z biobavlny. Ozdobí pohovku v interiéru i křeslo na terase, v němž rádi lenošíme s němou tváří na klíně. Cena 769 Kč/kus.

Foto: WestwingNow

Ručně vyrobenou dekoraci Thought postavíme na polici, komodu, do knihovny nebo mezi květináče na balkoně. Cena 1399 Kč.

Anketa

Líbí se vám v interiéru předměty s motivy tváří?
Ano, hned to působí veseleji.
8,8 %
Docela ano.
5,9 %
Nevím, to nevnímám.
1,8 %
Ani moc ne.
20,6 %
Ne. Působí to na mě děsivě.
62,9 %
Celkem hlasovalo 170 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Letošku vládnou odstíny žluté a šedé

Institut Pantone již 20 let každoročně vyhlašuje barvu, která udává trendy v módě, designu i běžném životě. Pro letošní rok společnost Pantone udělala výjimku...

Správné křeslo umocní pocit pohody

Hravá, otočná i houpací křesla si užijí děti ve svých pokojích, útulný ušák s podnožkou podpoří klid a relaxaci v obývacím pokoji. Do pracovny vybereme...

Výběr článků

Načítám