Hlavní obsah

Jste připraveni na čas dárků? Inspirujte se!

Vánoční svátky se nezadržitelně blíží. I když je již podruhé ovlivní pandemie koronaviru, v tradičních zvycích se pro většinu lidí nic nemění. Dárky pro naše blízké i letos hrají při vánočních přípravách zásadní roli. Inspirujte se!

Foto: decoDoma

Beránková deka Gloria v medové barvě bude dokonalým společníkem nejen při vánočním lenošení u pohádek. Spodní vrstva s beránkem Sherpa má jemný a huňatý chloupek, který vás krásně zahřeje. Vrchní vrstva je z oblíbeného sametově hebkého mikroplyše.

Článek

Loni jsme si Vánoce, alespoň z finančního hlediska, užívali tak, jak jsme byli zvyklí. Ani letos si spousta Čechů nepřipouští, že by pandemie nějak poznamenala vánoční svátky, přesto k nim budou přistupovat jinak.

Tipy na vánoční dárky, které ocení praktické ženy

Vánoce

Pandemie výrazně ovlivnila nejen rodinné rozpočty, ale i finanční smýšlení lidí. Letos se tak více než kdy jindy snažíme zamýšlet, jak dárky pořídit smysluplně, či kde a jak za ně ušetřit.

Vedle osobních dárků tak své místo pod stromečkem, podobně jako loni, budou mít o těchto Vánocích praktické věci. Při výběru takových dárků se zaměřte na kvalitu, aby vašim blízkým dlouho vydržely!

Anketa

Jaké dárky dostáváte nejraději?
Praktické
19,1 %
Vlastnoručně vyrobené
1,8 %
Drahé
3,2 %
Jakékoli, když jsou z lásky
69,7 %
Je mi to jedno
6,2 %
Celkem hlasovalo 894 čtenářů.

Přehlídka vánočních stromků našich čtenářů

Vánoční stromek nechybí snad v žádné z českých rodin. Každá má ale trochu jiný. Tu jej zdobí památečními ozdobami po předcích, jinde si naopak potrpí na nejnovější trendy a mají každý rok zcela jiný, tamo se zdobí jen čokoládovými ozdobami a v další rodině hledí hlavně na bezpečnost. Kvůli malým dětem nebo mazlíčkům...

Jak vypadá ten váš? Pojďme si užít Vánoce společně. Na adresu bydleni@novinky.cz nám do 22. 12. 2021 pošlete fotografii (orientovanou na šířku) s vaším vánočním stromečkem a připojte pár zajímavých informací o něm. Přehlídku těch nejhezčích přineseme ve vánočním článku v rubrice Bydlení.

Reklama

Související články

Tipy na udržitelné vánoční dárky

Přemýšlíte nad budoucností naší planety a snažíte se žít tak, abyste ji co nejméně zatěžovali? Pak pro vás máme hned několik tipů na vánoční dárky z kvalitních...

Inspirace na vánoční dárky pro muže

Vánoce se blíží mílovými kroky a je tedy nejvyšší čas dokoupit dárky pod stromeček. Tentokrát jsme pro vás připravili hned několik tipů pro mužské polovičky....

Výběr článků

Načítám