Hlavní obsah

Okolí rozestavěného náměstí TGM v Příbrami je opět průjezdné

Na silnice kolem rozestavěného náměstí TGM v Příbrami se vrátila auta. Tamní silnice jsou od pátku 16. prosince zprovozněné.

Foto: Radek Plavecký , Právo

Dokončování povrchu silnic kolem příbramského náměstí TGM.

Článek

„Pro automobilový provoz jsou opětovně zprůjezdněny ulice Hailova, Milínská, Plzeňská a místní komunikace podél náměstí TGM k sídlu městské policie. Autobusová doprava se na náměstí TGM vrátí od pondělí 19. prosince, kdy budou do původních tras vráceny všechny autobusové linky včetně obnovení původních autobusových zastávek. Od pondělí 19. prosince bude rovněž přemístěna z Fibichovy ulice zpět do Jiráskových sadů zastávka autobusů ve směru do Prahy,“ informoval starosta Příbrami Josef Řihák (ČSSD).

Na náměstí bude nyní možné opět parkovat. K dispozici bude zatím přibližně 45 míst. Po dobu pokračování rekonstrukce tady bude možné parkovat zdarma 60 minut s podmínkou, že řidič umístí za okno vozidla parkovací kotouč a označenou dobou příjezdu.

Takto označená auta tady mohou stát od pondělí do pátku od osmi do osmnácti a v sobotu od osmi do dvanácti hodin. V ostatní dobu bude možné parkoviště použít zdarma i bez parkovacího kotouče.

Reklama

Výběr článků

Načítám