Hlavní obsah

Raperka Iggy Azalea si pořídila krásný dům. Už se stihla poškorpit se sousedy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská raperka Iggy Azalea se po několika letech v pronajatém domě v kalifornském Calabasasu stěhuje do svého vlastního domu v nedalekém Hidden Hills. Zpěvačka zde bude žít se svým ročním synem Onyxem Carterem, pro nějž už nechává zřídit na zahradě velké hřiště. Dlužno ovšem dodat, že k nelibosti sousedů.

Foto: Profimedia.cz

Australská raperka Iggy Azalea zapustila kořeny v Kalifornii.

Článek

Na první pohled velice příjemně a domácky vyhlížející ranč s cihlovými a dřevěnými zdmi je zasazen do mírně se svažujícího pozemku o výměře necelé poloviny hektaru. Tak vypadá nový domov autorky hitů Fancy a Black Widow, která má zjevně pořádně prořízlou pusu a neváhá si vyřizovat účty s lidmi přes svůj twitterový účet.

K hlavnímu domu postavenému v roce 1963 připadá ještě domek pro hosty. Celkem své nové majitelce nabízí 486 čtverečních metrů užitné plochy.

Srdcem domova je neuvěřitelně příjemně působící hlavní obývací pokoj s výškou sahající až pod sedlovou střechu s přiznanými dřevěnými trámy, hezky kontrastujícími s čistě bílou výmalbou. S trámy pak dobře koresponduje podlaha z masivu.

Ranč nemá svou historickou podobu, v roce 2006 prošel rekonstrukcí a byl výrazně modernizován. Mezi další zajímavosti patří špičkově zařízená kuchyně, která se otevírá na prosklenou a zastřešenou verandu a má limetkově zelený ostrůvek, prostornou spíž, snídaňový kout a navazující jídelnu s krbem.

Hlavní ložnice má rovněž krb, velkou šatnu a koupelnu se solitérní vanou umístěnou v rohu, hned pod oknem. Kromě této ložnice je možné v domě objevit další tři soukromé pokoje a jeden proměněný na pracovnu.

Foto: Profimedia.cz

Velice vzdušně působící obývací pokoj sahá až pod sedlovou střechu.

Venku navazuje na interiér terasa s krbem a grilem, po kamenné dlažbě je možné dorazit k bazénu ledvinového tvaru, jejž doplňuje vířivka.

Nechybí ani sportovní hřiště a meditační prostor s výhledem na okolní krajinu, stejně jako samostatný dům pro hosty s jednou ložnicí, kuchyní a loftem nad ní.

Na pozemku je rovněž velká garáž pro čtyři vozy s velkým úložným prostorem. Jak upřesňuje americký bulvární web Dirt, dům si zpěvačka pořídila za 5,2 milionu dolarů, tedy 109 milionů korun.

Rozepře už první den po nastěhování

Ačkoli se zpěvačka, jejíž rodné jméno zní Amethyst Amelia Kellyová, nastěhovala teprve před několika dny, stihla již rozvířit poklidné vody v sousedství.

Na svém pozemku, konkrétně v jeho spodní části, plánuje vybudovat velké dětské hřiště pro svého ročního syna Onyxe, kterého si pořídila s bývalým přítelem Playboiem Cartim. Jeho součástí má být i lanovka typu zipline, kterou možná hodlá využívat i sama. A právě jeho zahájená stavba se stala jablkem sváru mezi ní a blíže nejmenovanou sousedkou.

„První den života v mém nové domě a ta znuděná domácí pr*el od sousedů se už snaží mě napráskat kvůli stavbě na mém vlastní zas**ném pozemku. Ještě ale netuší, že sr*ní se s ní je teď moje nový hobby a náplň života. Žiješ vedle Blížence, kočičko. Jsem malicherná, čau!,” zahájila zpěvačka - jak sama uvádí - regulérní válku.

Staromládenecký dům Orlanda Blooma je opět na prodej, je o milion levnější

Jak bydlí VIP

Z dalších jejích tweetů vyplývá, že ji sousedka podezřívá z toho, že nemá pro zahájené stavební úpravy potřebný souhlas místní plánovací komise.

„Kde to žije?!” podivuje se Iggy a škodolibě oznamuje, že se sousedka má na co těšit, neb jsou práce nejenom oficiálními úřady posvěcené, ale navíc rozplánované na rok a půl dopředu.

Anketa

A jak to máte se sousedy vy?
Naši sousedi jsou skvělí. Jsme rádi, že je máme.
11,4 %
Nemáme s nimi žádný problém.
41,1 %
Ujdou.
12 %
Moc se vzájemně nemusíme.
15,8 %
S našimi sousedy je to, bohužel, peklo.
19,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4493 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám