Hlavní obsah

Emma Stoneová to umí. Svůj dům v Malibu prodala o 5 milionů dráž, než plánovala

Dům s bíle natřeným obložením v interiéru, který má příjemnou atmosféru chaty v Provence, prodala v minulých dnech s úspěchem herečka Emma Stoneová. Světová bulvární media samozřejmě nejvíce upoutala nejenom rychlost, dům našel kupce po 2 týdnech, ale i výnosnost tohoto obchodu. Cena byla totiž nakonec v přepočtu o 4,7 milionu korun vyšší, než držitelka Oscara žádala.

Foto: Profimedia.cz

Emma Stoneová nabídla k prodeji svůj dům v Malibu. Byl o něj takový zájem, že získala víc, než původně žádala.

Článek

Dům, který má velice příjemnou atmosféru, si dle informací web Architectural Digest koupila herečka společně se svým manželem, režisérem Davem McCarym, v roce 2018 a hned jej nechali renovovat.

Stavení, jež má pouze přízemí, je zasazeno do svahu nad americkým Malibu, které leží jen pár kilometrů severozápadně od Los Angeles. Jak je patrné ze snímku exteriéru domu, v okolí je roztroušeno několik dalších podobně vyhlížejících nemovitostí.

Tento konkrétní domek byl postaven v roce 1958 a stojí na samém konci slepé silnice. Má užitnou plochu 164 čtverečních metrů a usazen je na pozemku o výměře 1,4 hektaru. Jeho největší předností je samozřejmě nádherný výhled na severní Pacifik. Tomu odpovídá velkorysé prosklení od země ke stropu, a to nejenom v hlavní obytné místnosti s elegantním bílým krbem, ale také v hlavní ložnici.

Hugh Jackman prodává trojpodlažní byt na Manhattanu za 911 milionů

Jak bydlí VIP

Samostatné pokoje jsou ostatně v domě hned tři a doplňují je dvě koupelny. V domě je rovněž výtvarný ateliér, jídelna a na milovníky vaření tu čeká vysloveně vzdušná, otevřená kuchyň.

Foto: Profimedia.cz

Výhled z domu je úchvatný. Tomu se těší i hlavní ložnice.

Dům obklopují vzrostlé eukalypty, juky a agáve.

Sídlo, v němž pobývala Jackie Kennedyová i Sean Connery, je na prodej za 544 milionů

Jak bydlí VIP

Třiatřicetiletá držitelka zlaté sošky za film La La Land nabídla dům k prodeji na samém konci května. A jak připomíná deník Wall Street Journal, bylo to za cenu 4,2 miliony dolarů (99 milionů korun).

Dům se ovšem podařilo prodat už za dva týdny a kousek, a to dokonce za částku o něco vyšší, 4,4 miliony dolarů (104 milionů korun), neboť o něj projevilo zájem hned pět kupců.

Anketa

Líbilo by se vám bydlet v domě s velkou vyhlídkou na oceán?
To je přímo můj sen!!!
22,8 %
Ano, to by mohlo být hezké.
68,4 %
Asi by mi to bylo jedno.
2 %
O to moc nestojím.
2,1 %
Ne, to není nic, co by mě lákalo.
4,7 %
Celkem hlasovalo 1882 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám