Hlavní obsah

Basketbalista Michael Jordan prodává dům se soukromou sportovní halou

Novinky, bok

Když se řekne Michael Jordan, většina lidí si hbitě vybaví známého a úspěšného (dnes už bývalého) profesionálního basketbalistu, i když zrovna nepatří mezi zaryté sportovní nadšence. Tento úspěšný sportovec se nyní dostal na přední stránky amerických médií, a to z poněkud "nesportovního" pohledu. Prodává totiž své honosné sídlo v Illinois, kterému dominuje soukromá sportovní hala.

Foto: Profimedia.cz

Velkolepé prostranství v okolí vstupu do domu na prestižní adrese Highland Park.

Článek

Sídlo sportovního mága Michaela Jordana s "legendárním" číslem 23 na vjezdové bráně se nachází na adrese 2700 Point Lane, v oblasti Highland Park. Luxusní třípatrový dům s přilehlým téměř osmiakrovým pozemkem nabízí opravdu přepychové bydlení, uvádí server Chicago Now. Potřebě současných i nových majitelů poslouží devět ložnic, 15 koupelen, nebo pět luxusních krbů.

Foto: Profimedia.cz

Copak asi značí číslo na vjezdové bráně?

Foto: Profimedia.cz

Ve vskutku prostorné kuchyni se dá připravit opravdová hostina i pro velký počet strávníků.

Samostatnou velkou perlou celého domu je pak kryté basketbalové hřiště reálných rozměrů, které je dokonale ozvučené a osvětlené, takže si tady při hře s kamarády budete jistě připadat jako na skutečném zápase.

Foto: Profimedia.cz

Kvalitní vybavení a důraz na design je vidět v každé místnosti.

Foto: Profimedia.cz

Na nedostatek prostoru si tady asi nikdo stěžovat nebude.

Rozlehlá část pro hosty nabízí tři velké apartmány, pro všechny obyvatele jsou pak k dispozici tři klimatizované garáže s kapacitou 15 aut. Pro další sportovní vyžití, kromě basketbalu, jsou k mání tenisové kurty, bazén nebo golfové hřiště.

Foto: Profimedia.cz

Soukromé basketbalové hřiště, které se může směle měřit s ostatními sportovními halami, stejné rozměry, stejné kvalitní vybavení ...

Foto: Profimedia.cz

Michael Jordan

Pokud by se vám takové bydlení zamlouvalo, budete muset z kasičky vylovit "přebytečných" 29 miliónů dolarů (cca 549 miliónů korun), za které je momentálně nemovitost nabízena k prodeji.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám