Hlavní obsah

Škoda Superb kombi bude k vidění na pražské výstavě Autoshow

Novinky, Martin Žemlička

Národní premiéra modelu Superb Combi proběhne na nadcházejícím veletrhu osobních a lehkých užitkových automobilů Autoshow Praha. Ten se koná v termínu od 15. do 18. října 2009 v areálu holešovického Výstaviště.

Článek

Pokud jste v září nebyli na frankfurtském autosalonu, případně nebydlíte v okolí Mladé Boleslavi (nové Superby kombi zde běžně jezdí, Škoda je navíc zaměstnancům firmy ukazovala i ve svém areálu), máte možnost vidět mladoboleslavskou novinku příští týden na výstavě Autoshow Praha. Zde bude vystavený Superb Combi s dvoulitrovým naftovým motorem.

Kromě něj se zde představí ve výstavní premiéře sériová verze modelu Octavia Combi s pohonem na LPG. Na stánku Škody v pravém křídle Průmyslového paláce – bude k vidění i model Yeti.

Foto: maž, Novinky

Škoda Yeti

Autoshow Praha proběhne od středy 15. října do neděle 18. října v areálu Výstaviště Holešovice, areál Incheba Expo Praha. Otevřeno je od půl desáté do 18 hodin, v neděli pouze do 17 hodin. Kromě Superbu zde budou k vidění i ostatní automobilové značky, představí se zde kupříkladu Audi A5 Sportback, Seat Leon Cupra R, Golf Variant, nový VW Transporter a Multivan, Toyota Prius Plug-in, Mazda CX-7 nebo Subaru Outback pro modelový rok 2010.

FOTO: Subaru

Reklama

Související témata:

Související články

Škoda poprvé ukázala fotografie Superb Combi

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto v úterý poprvé zveřejnila oficiální fotografie karosářské verze kombi, odvozené od sedanu Superb. Vůz bude veřejnosti...

Nové snímky Škody Superb kombi

Nová Škoda Superb kombi si v pondělí večer odbyla svou výstavní premiéru. Poprvé se nové kombi ukázalo na koncernovém večeru Volkswagenu. Přinášíme nové...

Výběr článků

Načítám