Hlavní obsah

Mercedes třídy E přijíždí v edici Night s černými doplňky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na cestě je už sice nástupce „éčkového“ mercedesu, aktuální model ale má ještě zatraktivnit nová edice Night. Dostupná bude pro všechny čtyři karoserie včetně sedanu a kombi, na prvních fotografiích je ale k vidění kupé a kabriolet.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz třídy E v edici Night.

Článek

Jak název speciální edice napovídá, noční edice Night je pro třídu E vybavena řadou tmavých doplňků. Například „diamantová“ přední maska ​​má černé prvky, stejně jako koncovky výfuku, logo a nápisy na zádi. Přední blatníky nesou odznak „Night Edition“ a nechybí ani černý zadní spoiler nebo kola.

Uvnitř se liší černým obložením stropu a luxusním koženým čalouněním. Alternativně mohou kupující mít třídu E s kombinací Alcantary a kůže. Speciální model má i osvětlené prahové panely nebo třeba ozdobné prvky v hliníkovém provedení.

Mercedes-AMG C 43 přišel v nové generaci o dva válce, výkon ale nechybí

AutoMoto

Středovou konzoli zdobí černé jasanové dřevo s otevřenými póry a nese odznak „Night Edition“ z leštěného hliníku. Standardně vozy dostanou vyhřívaná přední sedadla a kůží potaženou palubní desku.

Všechny čtyři karosářské verze se začnou v noční edici prodávat ještě v květnu, ceny pro český trh zatím nejsou známy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám