Hlavní obsah

Land Rover Defender Bond odkazuje na agenta 007 a odkládaný film

Britská automobilka Land Rover připomíná několikrát odloženou zářijovou premiéru bondovského snímku Není čas zemřít, ve kterém se objevuje i model Defender aktuální generace. Osmiválcové provedení je k mání ve 300kusové sérii s odkazy na nejslavnějšího agenta.

Foto: Land Rover

Land Rover Defender Bond Edition

Článek

Už 25. film o Jamesi Bondovi připomíná edice pro Land Rover Defender, a to ve dvou dostupných karoseriích. Tedy včetně krátké třídveřové 90 a prodloužené 110.

Základem je nedávno uvedená verze V8, která se vyznačuje krom na míru laděného odpružení či řízení především pětilitrovým, kompresorem přeplňovaným zážehovým motorem s výkonem 525 koní a točivým momentem 625 Nm.

Defender V8 90 zrychlí z nuly na 100 km/h za 5,2 sekundy a dosahuje maximální rychlosti 240 km/h.

Nový Land Rover Defender dostal osmiválcový motor

AutoMoto

Od už tak vcelku vzácné verze V8 se limitovaná edice Bond liší prvky od tovární divize speciálních operací SVO. Vůz dostal rozšířený paket s černými prvky karoserie, 22palcová kola, charakteristické přední brzdové třmeny v barvě modré Xenon a označení Defender 007 na zádi.

Na míru šité prvky jako osvětlené lišty prahů s nápisem Defender 007 a speciálně vyvinutá animace na dotykovém displeji, která se objeví při spouštění multimediálního systému, doplňují interiér.

Bondovka Není čas zemřít představila finální trailer

Film

V noci se v kuželu světla v prostoru přede dveřmi vozu objeví grafika 007. Interiér má navíc také logo SV Bespoke a exkluzivní gravírování s označením „One of 300”. Ceny zatím nebyly oznámeny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám