Hlavní obsah

Ford Mustang Mach-E v nové edici láká bílými detaily

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ford rozšiřuje nabídku barevných variant pro svůj elektromobil Mustang Mach-E o novinku v podobě edice s názvem Frost White. Už podle názvu je patrné, že vůz v tomto provedení zaujme především bílou barvou karoserie i dalších doplňků.

Foto: Ford

Ford Mustang Mach-E Frost White

Článek

Bílá, kam se člověk podívá. Ford u nového elektromobilu Mustang Mach-E vsadil na styl a edice Frost White by ji měla podle výrobce ještě více evokovat. Kompletně bílý design má elektrický Mustang vůbec poprvé.

Celý život s Fordem. 101letý muž začínal s Modelem T, nyní vyzkoušel elektrický Mustang

AutoMoto

Základem edice je třívrstvý čistě bílý lak Star White, ve kterém je vyvedena karoserie, kryty zrcátek i lemy blatníků. Bílou barvu, tentokrát v odstínu Oxford, dostala i legendární loga koně vpředu a vzadu. Celkový vzhled auta pak doplňují devatenáctipalcová kola s bílými doplňky.

Foto: Ford

Ford Mustang Mach-E Frost White

Světlá barva pak vévodí i v interiéru, kde Ford zvolil umírněnější variantu v podobě odstínu Light Space Grey na sedadlech, středovém tunelu a loketní opěrce. Logo Mustang na sportovním volantu je rovněž bílé, jako zbytek vozu.

Mustang Mach-E v této edici lze podle výrobce objednat pouze s pohonem všech kol a silnějším akumulátorem. Ford pak začne objednávky přijímat v následujících měsících, v Česku bude cena Mustangu Frost White stanovena na hodnotě 1 797 200 korun. U tohoto modelu se pak majitelé mohou těšit na homologovaný elektrický dojezd až 540 kilometrů.

Foto: Ford

Ford Mustang Mach-E Frost White

V USA se v edici Frost White mimo elektrického Mustangu objevuje i klasický Mustang kupé se spalovacím motorem. I on se může pochlubit devatenáctipalcovými koly a bílým lakem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám