Hlavní obsah

Dacia Duster po faceliftu má ceny pro český trh, stále se vejde pod magickou hranici

Zmodernizovaná Dacia Duster přijíždí na český trh. I když stále mírně zdražuje, zůstává jedním z nejdostupnějších SUV a vejde se pod 300 tisíc korun.

Modernizovaná Dacia DusterVideo: Dacia

 
Článek

Inovovaný duster se ukázal v červnu, nyní je již k objednání na českém trhu ve čtyřech výbavách a pěti různých pohonech.

Naprostým základem je stupeň Access dostupný výhradně s motorem TCe 90, tedy litrovým tříválcem o výkonu 67 kW (91 koní). Takové auto přijde na 284 900 Kč, přičemž ve výbavě nechybí například denní a potkávací LED světlomety, centrální zamykání, elektrické ovládání předních oken, příprava na rádio či šestnáctipalcové ocelové disky kol.

Foto: Dacia

Ceny Dacie Duster po faceliftu

Essential za minimálně 336 900 Kč přidá výškově nastavitelné sedadlo řidiče či autorádio s bluetooth a čtyřmi reproduktory. Comfort od 369 900 korun znamená také kliky dveří v barvě karoserie, elektrické ovládání zadních oken, zadní parkovací senzory, infotainment s možností zrcadlení chytrých telefonů a manuální klimatizaci.

Vrcholem je Prestige od 400 900 korun. Nabídne například 17palcová kola z lehkých slitin, systém sledování slepého úhlu, automatickou klimatizaci, větší infotainment či zatmavená zadní okna.

Dacia Duster má po faceliftu

AutoMoto

V motorizacích je po faceliftu krom zmíněného základu k mání také o 10 koní silnější verze na LPG, čtyřválcová třináctistovka o 130 či 150 koních či vznětová patnáctistovka o výkonu 115 koní. K nejsilnějšímu motoru je k dispozici i nová dvojspojková převodovka. S manuálem se stejným motorem nebo s dieselem lze párovat i pohon všech kol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám