Hlavní obsah

Vicemistr masturbačního maratónu onanuje šestkrát týdně

Novinky, Famous
PRAHA/OSTRAVA

Dvacetiletý český reprezentant Marcel Rimel z Ostravy zazářil na letošním masturbačním maratónu v Londýně. Obsadil druhé místo s výsledkem šest a půl hodin nepřetržité masturbace a třemi orgasmy. Jak sám prozradil, k onanii chová pozitivní vztah odjakživa.

Článek

"Masturbuju celkem často, tak pětkrát, šestkrát do týdne. Před soutěží jsem to trošku brzdil... Vztah k onanii mám pozitivní, na takovou soutěž jsem čekal," vtipkuje Marcel.

O masturbačním maratónu, který se po šesti letech konání v USA přestěhoval i do Evropy, se dozvěděl na internetu. Celou akci prožíval "v pohodě", i když se nepovažuje za typického exhibicionistu. "Exhibicionista asi úplně strašně nejsem. Vedla mě motivace přispět dobré věci, taky jsem si věřil. Byl to taky příjemný výlet a finančně jsem si polepšil," vzpomíná na uplynulý víkend rodilý Ostravák, kterému v soutěži fandila přítelkyně.

Speciální trénink před masturbačním kláním nepodstoupil. Jednoduše do toho šel "po hlavě". "Speciální trénink jsem neměl. Původně jsem myslel, že když půjdu do kategorie co nejvíce orgasmů, budu masturbovat předem co nejvíc, pokud by to bylo na výdrž, tak se co nejvíc vyprázdnit. Ale nakonec to bylo nějak v pohodě, nějaký třífázový trénink jsem rozhodně neměl," dodává s úsměvem Marcel, který uvažuje i o účastni v příštím ročníku. "Pokud bude všechno v pořádku, snad se zúčastním."

Reklama

Související témata:

Související články

Čech chce vyhrát maratón v masturbování

Letošního masturbačního maratónu se v sobotu v Londýně poprvé zúčastní i náš reprezentant. Jde o charitativní akci, která by měla zatraktivnit hodnotu...

Výběr článků

Načítám