Hlavní obsah

Vymírající pevné linky má zachránit nový přístroj s nevšedním designem

Novinky, mif, jky
Las Vegas

Pevné linky jsou v posledních letech utlačovány všudypřítomnými mobilními telefony. Zlepšit jejich prodejnost i atraktivnost mezi zákazníky má nové zařízení Urban Hello Home Phone. Novinka byla odhalena na největším veletrhu spotřební a výpočetní techniky Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky (Las Vegas)

Urban Hello Home Phone

Článek

Zařízení Home Phone od společnosti Urban Hello má velice futuristický design a na první pohled si telefonní sluchátko snadno spletete s vázou. I přes nevídaný vzhled nechybí novince nic, co byste čekali od běžné pevné linky, dokonce má i zabudovaný 360° hlasitý odposlech s HD zvukem.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky (Las Vegas)

Chytré telefony mají kvůli svým větším rozměrům tendenci neustále vyklouzávat z ruky. Zabránit by tomu měl speciální držák Flygrip za 30 USD (590 Kč).

Na telefonu nechybí ani dva informační OLED displeje, na kterých se zobrazuje stav bateriového akumulátoru i informace o příchozím hovoru. Jeden je umístěn na samotné špičce telefonu a druhý na jeho spodní straně. Na té jsou umístěna také všechna tlačítka.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky (Las Vegas)

Urban Hello Home Phone

Součástí telefonu je také nabíjecí základna, do které se pomocí příslušného kabelu přivádí telefonní signál. Sluchátko je ale bezdrátové a může pracovat ve vzdálenosti klidně i několik metrů od základny. Bez elektrické zásuvky by se mělo obejít až osm dní.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky (Las Vegas)

Urban Hello Home Phone

Novinka Urban Hello je zatím prototypem a dvojice výrobců ji nabízí k zakoupení v rámci předobjednávky za necelých 2350 Kč na internetových stránkách KickStarter, prostřednictvím kterých zároveň shánějí sponzory na rozjetí masové výroby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám