Hlavní obsah

Výkalový výtržník zaútočil s nožem na bezdomovce, chtěli po něm cigarety

Brno

Neblaze proslulý výkalový výtržník Jiří Prima z Brna, který své nepřátele až doposud potíral kýbly svých exkrementů, zřejmě přešel na těžší kalibr. Brněnská policie totiž od víkendu řeší případ pobodaného bezdomovce, jemuž měl zranění podle dostupných informací způsobit právě Prima.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Jiří Prima

Článek

Incident se stal v Denisových sadech v centru Brna, kde mělo několik bezdomovců požádat procházejícího muže o nějaké drobné nebo cigarety. Ten však místo toho vytáhl nůž a jednoho z bezdomovců bodl.

„Záchranáři museli zraněného transportovat do nemocnice, kde se podrobil operaci. 34letý útočník skončil v policejní cele,“ řekl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Prima se proslavil tím, že si své neshody s ochrankou obchodního centra Velký Špalíček v Brně vyřizoval tím, že tam přinesl dvakrát kýbl svých výkalů a chrstl je jednou na schody a podruhé na plošinu pro kočárky.

Při jednom z útoků se mu podařilo zasáhnout i pracovníka ochranky. Brněnský Městský soud ho za to potrestal 300 hodinami veřejně prospěšných prací. Po verdiktu doručil kýbl exkrementů také reportérovi TV Prima.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám