Hlavní obsah

Rotvajleři ukousli slovenskému fotografovi ucho, na těle má dalších 100 ran

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Tři hlídací psi napadli ve středu ráno 39letého muže, který fotografoval modelku u jezera v obci Dunajská Lužná u Bratislavy. Psi fotografovi ukousli ucho, celkově měl na těle až sto ran. Jak informoval server tvnoviny.sk, jedná se o bratra Miss Slovenska z 90. let Mirky Babčanové.

Foto: Profimedia.cz

Psi utekli z objektu, který hlídali. Ilustrační foto.

Článek

Fotograf připravoval snímky modelky u jezera a po skončení práce si přivolal taxík. Když vůz taxislužby přijel, na fotografa zaútočili tři rotvajleři z nedalekého objektu. Psi se pravděpodobně podhrabali pod plotem. Taxikář se snažil agresivní psy odehnat troubením, ale bez úspěchu. Zahnali je až střelbou přivolaní policisté. Psi zaútočili i na ně, takže jednoho z nich muži zákona zastřelili.

„Zraněný má přibližně sto ran po celém těle. Byl převezen do nemocnice v bratislavském Ružinově,“ uvedl mluvčí záchranářů Boris Chmel. Muž měl téměř devastační zranění pravého předloktí a pokousané měl především končetiny.

Měl obrovské bolesti a nezabíraly ani utišující prostředky. Proto byl v sanitce uveden do umělého spánku. „Pacienta čeká operace na plastice, kde se mu pokusí přišít ukousnuté ucho,“ uvedla mluvčí nemocnice Petra Maťašovská.

Psi hlídali nedaleký objekt, který patří muži ze zahraničí, který už delší dobu žije na Slovensku. Objekt byl opakovaně cílem zlodějů, proto si pořídil psy. Jezero je oplocené, ale fotograf měl ke vstupu povolení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám