Hlavní obsah

Manželka miliardáře a dědice TetraPaku ležela v domě mrtvá čtyři týdny

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Až čtyři týdny mohla ležet v luxusním domě v Chelsea mrtvá Eva Rausingová, manželka jednoho z dědiců TetraPaku Hanse Kristiana Rausinga. Uvedl to v neděli list Daily Mail s odvoláním na vyšetřovatele a výpověď sestry zesnulé.

Foto: ČTK/AP

Policisté střeží dům Rausingových v Chelsea.

Článek

Když minulé úterý policisté vstoupili do domu, kde pátrali po drogách, jež tam mohl ukrývat miliardář, našli v ložnici mrtvé tělo Evy Rausingové. List napsal, že z ložnice už byl cítit nesnesitelný puch, protože se tělo rozkládalo. Do ložnice policisty nechtěla pustit filipínská pokojská, která všem po čtyři týdny bránila ve vstupu do místnosti.

Foto: Profimedia.cz

Eva a Hans Rausingovi na snímku z roku 2003

Policisté se nyní pokoušejí zjistit, kdy byla Rausingová naposled viděna na živu, nebo kdy s někým mluvila. Její sestra Be uvedla, že se pokoušela sejít s Evou na začátku června, ale nemohla se s ní spojit. Tloukla přitom na dveře její ložnice: „Majordomus mne vpustil a já šla nahoru do její ložnice, kde jsem klepala na její dveře. Také jsem jí volala a psala SMS, ale neodpovídala. Myslím si, že tam moje sestra byla. Mrtvá.“

Foto: Profimedia.cz

Eva Rausingová

Dům byl prohledán poté, co byl Rausing minulý týden zadržen při řízení pod vlivem drog. [celá zpráva]

V současné době je v péči lékařů, protože se zhroutil. Současně ho zbavují závislosti na drogách. Když byl zadržen, měl u sebe tvrdé drogy. V minulosti bral crack i heroin.

Policie ho drží ve vazbě, protože vede smrt Rausingové jako nevyřešenou a podezřelou.

Příčinu smrti Evy Rausingové se zatím nepodařilo určit. Důvodem může být pokročilé stadium rozkladu těla. Výsledky toxikologických testů nejsou dosud známy. Jednou z možností je, že se předávkovala. Po celý život měla tato dcera ředitele firmy Pepsi problémy s drogami. Svého muže poznala, když se oba léčili ze závislosti. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám