Hlavní obsah

Michalu mohl z kočárku v Ústí unést padesátiletý Uwe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drážďany

Německý list Bild ve středu uveřejnil černobílou fotografii padesátiletého Uweho R. s tím, že právě on měl před týdnem unést tehdy 18denní Michalu na ústeckém předměstí Trmice. Motiv jeho činu ale zatím zůstává neznámý.

Foto: http://www.bild.de

Článek

Uwe R. byl zadržen spolu s třemi ženami v pondělí večer ve 20:45 v Neuwiedu poblíž Koblence, napsal Bild k identitě údajného únosce. Podle německého bulvárního deníku pochází z Durynska. Má mít dvě dcery ve věku dvacet a třicet let.

On a jedna ze zatčených žen zůstávají ve vazbě, další dvě byly pro nedostatek důkazů z vazby propuštěny, ale policie je sleduje. Ohledně motivů činu prokuratura mlčí.

List jen uvedl, že muž byl dopaden, protože mu při jízdě po Německu, když se vracel s komplicem a nemluvnětem, upadla jedna z odcizených českých registračních značek. Pod ní byla skutečná a ta napomohla zjistit majitele vozidla. Půjčovna, které patřilo, pak saským kriminalistům poskytla informace o tom, kdo si auto půjčil.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám