Hlavní obsah

Nová vlajková loď Samsung Galaxy S III se v Česku nabízí za 15 490 korun

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chytrý telefon Samsung Galaxy S III by se měl v Česku začít prodávat až v červenci. Pro nedočkavce však spustil výrobce možnost předobjednávky již nyní, čímž zároveň odhalil ceny pro tuzemský trh. Základní model s kapacitou 16 GB se nabízí ve dvou barevných kombinacích za 15 490 Kč. 32 a 64GB modely zatím v nabídce nejsou.

Foto: Novinky

Nabídka chytrého telefonu Samsung Galaxy S III v oficiálním internetovém obchodě výrobce.

Článek

Samsung Galaxy S III je vybaven 4,8palcovým displejem s vysokým rozlišením 1280 x 720 obrazových bodů. Použita u něj byla technologie Super AMOLED, díky čemuž nabídne věrnější podání barev, lepší pozorovací úhly a dobrou čitelnost na slunci.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy SIII

Displej ale není to jediné, čím přístroj nadchne, patří totiž k těm nejvýkonnějším chytrým telefonům na trhu. Vybaven je čtyřjádrovým procesorem Exynos 4412, který pracuje na frekvenci 1400 MHz a k dispozici má 1024 MB operační paměti. Novinku pohání operační systém Android.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy SIII

Fotoaparáty má přístroj hned dva. Na čelní straně je jeden s rozlišením 1,9 megapixelu pro videokonference a na zadní straně druhý osmimegapixelový pro focení, který zvládne i natáčení videí ve vysokém rozlišení.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy SIII

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám