Hlavní obsah

Lehce kamuflovaná Škoda Rapid se už prohání po českých dálnicích

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda Rapid je už hotové auto, automobilka nyní provádí poslední testy. Pozorný čtenář Novinek odhalil testovací a jen lehce kamuflované auto na dálnici D8, k vidění je stříbrné auto s poznávací značkou F také na rychlostní silnici R10 (Mladá Boleslav - Praha).

Škoda Rapid na dálnici

Článek

Výroba nového liftbacku začne v hlavním závodě v Mladé Boleslavi v létě. Na stejné lince bude sjíždět i dvojče Škody Rapid (či Popular, o definitivním názvu zatím automobilka neinformovala) – Seat Toledo. Světová premiéra sériové verze nové škodovky se odehraje v září na pařížském autosalonu.

Už nyní si můžete prohlédnout jen lehce kamuflované testovací vozidlo, které najíždí kilometry na dálnici D8 a na rychlostní komunikaci R10 na trase Mladá BoleslavPraha. Zezadu si nový rapid možná spletete se současnou octávií, přední světlomety jsou lehce přelepeny páskou, jinak jde o hotový sériový model. Jisté je, že je na spadnutí doba, kdy automobilka vypustí první snímky nového modelu (neoficiálně se hovoří o červnu). Fotky kamuflovaného auta jí vrásky rozhodně nepřidělají, ba naopak – díky tomu bude mít zajištěnou publicitu v médiích i těsně před odhalením.

Se Škodou Rapid se výhledově počítá i v karosářské verzi kombi, ve hře je teoreticky i kupé nebo sportovněji střižené kombi (tzv. sportback). [celá zpráva]

Foto: SEAT

Seat Toledo (koncept, 2012)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám