Hlavní obsah

Legendární ptáčci ze hry Angry Birds budou s prasaty bojovat ve vesmíru

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Angry Birds je jednou z nejpopulárnějších her pro mobily na planetě. Stáhlo si ji více než 200 miliónů lidí. Poté, co si zábavné souboje mohli vyzkoušet lidé snad ve všech koutech planety, se děj nového dílu s přídomkem Space bude odehrávat ve vesmíru.

Angry Birds Space

 
Článek

Děj hry bude stejný jako v předchozích verzích, kdy spolu zápasí ptáčci a prasata. Zástupci ptačí říše jsou naštvaní, protože představitelé vepřového království jim ukradli vajíčka a chtějí si je udělat k večeři.

Cílem je nasměrovat ptáčky tak, aby „pozabíjeli“ všechna prasata. Ve hře se přitom objevují zástupci různých čeledí, přičemž každý má jiné přednosti. Zatímco jeden druh dokáže rozbít i kamení, druhý si poradí jen se sklem.

Foto: Angry Birds

Angry Birds Space

Nová verze Space by ale měla být daleko obtížnější než předchozí tituly. Ve vesmíru totiž budou muset hráči počítat nejen s pravidly gravitace, ale i se stavem beztíže.

Kombinace strategického myšlení a přesného míření dělá z Angry Birds velice populární hru. Novinka s přídomkem Space by měla být od čtvrtka k dispozici ve verzích pro iOS, Android, PC i Mac.

Reklama

Výběr článků

Načítám