Hlavní obsah

V kajutě kapitána Concordie našli spodní prádlo moldavské blondýny

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Prádlo, oblečení a kosmetické potřeby 25leté Moldavanky Domnice Cemortanové, která byla v době ztroskotání lodi Costa Concordia na můstku, objevili potápěči v kajutě kapitána Franciska Schettina. Uvedl to italský list La Repubblica s tím, že žena přiznala, že kapitána miluje.

Foto: Reuters

Domnica Cemortanová

Článek

Když potápěči prohledávali soukromou kapitánovu kajutu, našli v ní ženské prádlo a kosmetický kufřík. Jsou přesvědčeni, že patřil Domnice Cemortanové, která byla s kapitánem na můstku.

Cemortanová při šestihodinovém výslechu překvapivě vyšetřovatelům řekla, že je do kapitána zamilována. „Miluji ho, ale není fér mu zničit reputaci. Každý do něj šije,“ vypověděla.

Vyšetřovatelům potvrdila, že ji kapitán vzal na můstek jako svého hosta, aby viděla, jak loď pozdraví ostrůvek Giglio. „Byla jsem na můstku, protože miluji kapitána a shledávám ho okouzlujícím a fascinujícím,“ řekla listu La Stampa tanečnice, která má moldavské i rumunské občanství.

Foto: Novinky

I další členové posádky uvedli, že kapitán a Cemortanová měli blízký vztah. Cestující už dříve potvrdili, že Cemortanová a kapitán večeřeli asi 40 minut před katastrofou a dali si sklenku vína.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Záhadná Moldavanka: kapitán neopustil loď mezi prvnímiVideo: Reuters

Cemortanová pracovala pro společnost Costa Crociere jako tanečnice a průvodkyně. Na osudné plavbě však byla jako host. Neměla ale svou kajutu a zřejmě přebývala v kapitánově.

Dříve ale Moldavanka tvrdila, že s kapitánem nic nemá. [celá zpráva]

Schettino má pro tanečnice slabost. I jeho žena byla dříve tanečnicí.

Reklama

Výběr článků

Načítám