Hlavní obsah

Vyhráli přes miliardu korun v loterii, jako první si koupí nový koberec

Novinky, Jakub Kynčl
Mansfield

Ve Velké Británii už vědí, kdo vyhrál obří výhru v loterii Euromillions. Zhruba 1,2 miliardy korun si na svůj účet připsali manželé Bullovi z Mansfieldu. Nyní na tiskové konferenci prozradili své první plány ohledně obrovské sumy. Nejvíce úsměvů vyvolala asi 35letá Catherine Bullová, která prohlásila, že jako první si koupí do patra koberec. Ten současný je prý pro ostudu.

Foto: The Sun, Profimedia.cz

Gareth a Catherine Bullovi

Článek

Paní Bullová popsala, jak její 40letý manžel Gareth totálně zbledl, když jí povídal, za jakých okolností los zakoupil. Byl to prý jen náhlý nápad, když čekal, než venku přestane pršet. To, že z toho bude sedmá největší výhra v historii Velké Británie, neočekával.

Manželský pár se rázem stal tak bohatý, jako je například zpěvačka Kylie Minogueová. Když na svou výhru přišli, tak se místo bezuzdných oslav vydali na fotbal a poté uspořádali slavnostní večeři.

Manchester United, Disneyland a kadeřník

Nápadů, za co by se daly peníze utratit, mají mnoho. Vyjma VIP míst na stadiónu Manchesteru United, cesty do Disneylandu na Floridu a vily na nějakém exotickém místě, si plánují častěji dopřávat kadeřníka a zejména koupit nový koberec. Ten starý byl prý tak hrozný, že kvůli němu nikoho do patra nepouštěli.

"Vždy, když vyjdu po schodech a vidím ho, tak si jen říkám: 'Jak já ten koberec nenávidím,'" pobavila média Catherine, která dodala, že část výhru věnují na charitu. Matka jejího muže se totiž nedávno vyléčila z rakoviny prsu a její kamarádka nyní překonává stejné onemocnění.

Reklama

Výběr článků

Načítám