Hlavní obsah

Mladík, který zabil v Kostarice Češku, byl pod vlivem drog

Londýn
Aktualizováno

Dvacetiletý Angličan, kterého v Kostarice zatkli pro podezření z vraždy dvaadvacetileté dívky z České republiky, byl v době činu pod vlivem drog. Ubodal ji nožem v noci na středu. Podle deníku The Telegraph jde o syna známého londýnského psychoanalytika.

Foto: Reuters

Policisté odvádějí zatčeného mladíka

Článek

Alfred Alexandros Mill Saunders pochází ze západního Londýna. Podle deníku měl v době zatčení na obličeji a oblečení skvrny od krve.

Muže zadržel správce ekologické farmy, kde byli mladí lidé ubytováni. Stany měli asi dvacet metrů od sebe. Kemp pro mládež, která v něm současně pracuje, je na kostarickém pobřeží oblíbený. Leží v deštném pralese poblíž sopky.

Správce zařízení prý uslyšel křik, a když přišel ke stanu, z něhož se ozýval, vycházel z něj právě Mill. "Posvítil si na něj pochodní a viděl, že má krev na obličeji a na šatech. Mezitím mu přišla na pomoc jeho žena a spolu muže svázali," popsal situaci vyšetřovatel Johny Morales.

"Mill nám řekl, že si nepamatuje nic z toho, co se stalo," dodal. Policisté vycházejí z předpokladu, že útok byl sexuálně motivován. Mladík se prý dívku pokusil znásilnit.

Policisté také řeší, jak a proč Mill vůbec na farmu přijel. Objevil se tam den před vraždou, neměl žádné zavazadlo. Podle policistů hodně cestoval, přijel z Nikaraguy, předtím byl v Mexiku a také v Číně.

Reklama

Výběr článků

Načítám