Hlavní obsah

Trenér dobrovolně přibral 33 kilo, aby pochopil své obézní klienty

Novinky, Markéta Klánská
Eagle Mountain

Hubnutí není nic lehkého, zvláště pokud má člověk výraznou nadváhu. Třicetiletý osobní trenér Drew Manning chce ale prostřednictvím ročního experimentu všem dokázat, že to zkrátka jde. Rozhodl se totiž, že během šesti měsíců ztloustne alespoň o 20 kilogramů, aby v následujících šesti měsících opět zhubnul. Nyní se nachází v polovině cesty, díky tučné dietě se dostal z původních 87 kilogramů na váhu 120 kilogramů.

Článek

Drew Manning z města Eagle Mountain v americkém Utahu už měl dost neustálého fňukání klientů, kteří mu říkali, že on nikdy nepoznal, jaké to je, když je někdo tlustý. Ačkoli se už od dětství udržoval v dobré kondici, překonal na čas svou touhu být fit, aby se dostal do kůže lidí s nadváhou. Jedl hranolky, brambůrky, pizzy, hamburgery a pil limonády. Dokonce nechal lidi, aby mu v rámci jeho odtučňovací kúry sami určovali jídelníček.

„Zpočátku bylo zábavné, že jsem mohl jíst úplně cokoli. Ovšem ty následky a stav mého těla už zdaleka tak veselé nejsou,“ uvedl certifikovaný trenér Manning, který má nyní zvýšený krevní tlak a potýká se s dalšími zdravotními komplikacemi.

Hubnutí se možná protáhne

Stejně jako své tloustnutí, bude i své hubnutí náležitě dokumentovat na stránkách fit2fat2fit.com. Teprve následující měsíce ukážou, nakolik jsou Manningovy fitness teorie účinné.

„Tajemství leží spíše v dietě než ve cvičení. První měsíc hubnutí budu jen postupně měnit svůj jídelníček, teprve poté se začnu opět hýbat. Trochu se ale obávám toho, že mi hubnutí zabere déle, než jsem měl původně v plánu, protože jsem přibral víc. Jsem ale přesvědčen, že to díky svému odhodlání a podpoře okolí zvládnu,“ řekl Manning.

Reklama

Výběr článků

Načítám