Hlavní obsah

Berlusconiho sexuálních her se účastnilo přes 30 žen

– Miláno

Více než tři desítky žen, z nichž mnohé byly prostitutky, byly najímány pro soukromé večírky v římské vile italského premiéra Silvia Berlusconiho. Ve čtvrtek to oznámila milánská prokuratura, která v souvislosti s najímáním žen nově obvinila osm lidí. Berlusconi čelí soudu kvůli údajnému styku s prostitutkou, jež byla nezletilá.

Foto: Profimedia.cz

Italský premiér Silvio Berlusconi

Článek

Na večírky přezdívané bunga bunga k Berlusconimu v letech 2008 a 2009 přicházely modelky, herečky, tanečnice i prostitutky, které často pocházely ze zahraničí. Nezletilá marocká tanečnice, kvůli níž čelí Berlusconi soudu, údajně neměla ani povolení k pobytu v Itálii.

Scénář večírků byl podle žalobců vždy stejný: po večeři se společnost oddávala sexuálním hrám. Ženy, které 74letý miliardář štědře odměňoval dary a úřady, premiéra hájí a tvrdí, že žádné orgie se neděly. Totéž tvrdí i předseda vlády, který ovšem nezapírá, že večírky v domech v Římě, Miláně a na Sardinii pořádal. O tom, že mezi pozvanými ženami byly prostitutky, údajně neměl ponětí.

Byly i ženy, které Berlusconiho odmítly. Známé italské herečce Manuele Arcuriové nabízeli zprostředkovatelé možnost uvádět výroční hudební festival v San Remu za sex s ministerským předsedou. Arcuriová nabídku nepřijala.

Obliba premiéra Berlusconiho u veřejnosti je na historickém minimu. V posledních průzkumech uvedlo pouze 24 procent lidí, že za ním stojí. Před třemi lety to bylo 62 procent voličů.

Reklama

Související články

Berlusconi stanul u soudu kvůli úplatkům

Italský premiér Silvio Berlusconi v pondělí stanul před milánským soudem, kde čelí obvinění z korupce. Bylo to poprvé, co přišel k soudu kvůli tomuto případu,...

Výběr článků

Načítám