Hlavní obsah

Seriózně vypadající muž svede ženy, za Prahou je brutálně zbije a nahé opustí

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který se v centru města seznamuje se ženami, autem je vozí na okraj města a tam je po intimnostech brutálně zbije. Muž hledaný pro loupež tento scénář zopakoval několikrát.

Článek

Na začátku července zastavil ve vozidle Škoda Octavia modré barvy na Karlově náměstí, kde nabídl pětačtyřicetileté ženě, že ji sveze. Ta se s mužem ve vozidle začala bavit. Poté, co vyjeli na okraj Prahy, došlo také na intimnější záležitosti.

„Muž najednou nečekaně vystoupil z vozidla. To obešel, otevřel dveře a ženu vytáhl z vozidla. Začal ji pěstí bít do obličeje, tahat po zemi, vyhrožovat násilím a posléze i smrtí. Po brutálním napadení nasedl do vozidla a to uzavřel, aby se nemohla dostat ke svým věcem,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Pachatel z místa odjel a ukradl ženě veškeré osobní věci za deset tisíc korun. Žena na místě zůstala ležet bez oblečení.

„Muž svým jednáním způsobil ženě hematomy v oblasti horní části zad a několik tržných ran na těle. Toho samého činu se dopustil již před měsícem, kdy obdobným způsobem další ženu napadl a oloupil. Kriminalisté nevylučují, že se tento pachatel tohoto jednání dopustil již dříve,“ doplnila Kropáčová.

Kriminalisté dohledali záběry, kde žena nasedá do vozidla a to ji odváží pryč. Našli i další záznam, kde je muž zachycen při placení na benzinové čerpací stanici.

Hledanému muži je přibližně 30 let, je 180 cm vysoký, má štíhlou postavu a oholenou hlavu. Na sobě měl bílé triko, světlé kalhoty a sportovní boty. Svědci mohou informace oznámit na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám