Hlavní obsah

Mladíci v Praze znásilnili dívku, jejich seznámení zachytila kamera

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvojice mladíků podle policie znásilnila v Praze koncem letošního května dvacetiletou cizinku. Ta si hrůzný zážitek z české metropole nechala nejdříve pro sebe, po návratu domů se ale svěřila matce. Policisté nyní hledají dva mladé násilníky, které zachytila kamera předtím, než dívku zneužili.

Článek

Slečna přicestovala s kamarádkou na konci letošního května na návštěvu ke známému do Prahy. Večer vyrazily do centra města a v několika barech popíjely až do páté hodiny ráno 26. května. Společensky unaveny se pak vydaly domů.

„Dívka se u Jungmannova náměstí setkala se dvěma mladíky, se kterými v dobré víře poté nastoupila do taxíku. Společně odjeli na Prahu 5, kde u Stroupežnického ulice v jednom z bytů dívku znásilnili. Ta ale nic na policii neohlásila a odjela zpět domů,“ řekla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Po několika dnech se jí vše rozleželo v hlavě a o celém incidentu se zmínila své matce, která kontaktovala místní policii. Ta informovala české policisty.

Policisté pátrají po dvou mužích ve věku kolem dvaceti let, štíhlé postavy. Jeden z nich je vysoký kolem 190 až 195 centimetrů, sportovní postavy.

V případě dopadení hrozí oběma mladíkům za trestný čin znásilnění trest odnětí svobody až na pět let. Jakékoliv informace k těmto osobám přijmou policisté na tísňové lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám