Hlavní obsah

Trpišovský měl brzdit na D1 před dalším autem, od řidiče dostal facku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Aleš Trpišovský, který půjde k soudu za pokus o těžké ublížení na zdraví za zpomalování aut na dálnici, měl podle České televize a TV Prima na dálnici D1 v květnu další incident.

Článek

Na dálnici D1 se podle televizních stanic předjížděl ve voze Aston Martin s řidičem auta BMW. Na záběrech je patrné, že vůz Aston Martin se tlačí na auto, které jede před ním. Pak jej předjede zprava, vrátí se do levého pruhu a začne před autem brzdit.

O kilometr dál auto BMW vůz Aston Martin předjelo a udělalo totéž. Oba vozy zastavily v levém pruhu. Podle TV Prima a ČT poté řidič vystoupil a dal Trpišovskému facku.

Trpišovský to v televizích nepotvrdil, ale ani nepopřel. Nevyjádřil se ani k jiným podezřením ani k tomu, zda se incidentu účasnil. "Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ opakoval.

Aston Martin měl podle Primy německou SPZ, podle policistů ale byl řidičem Čech ve věku 43 let. To je věk Trpišovského. Muž navíc o několik dní později incident ohlásil.

Za zpomalování aut jde k soudu

Trpišovský, který proslul řízením vozu se značkou 2222. na konci loňského roku měl podle policie zprava předjet dvě auta, která podle něj jela příliš pomalu a prudce před nimi zabrzdit.

První z nich stačilo zabrzdit, druhé nikoliv a do Trpišovského auta narazilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám