Hlavní obsah

Bezdrátová kachnička slouží jako šikovný reproduktor do vany pro iPhone

Novinky, Miloslav Fišer

Oblíbenost iPhonu a iPodu motivovala mnoho výrobců k tvorbě zajímavého příslušenství pro tyto přístroje. Jedním z posledních výkřiků „moderní techniky“ je vodotěsná kachnička, která může ve vaně sloužit jako bezdrátový reproduktor právě pro multimediální přehrávače a telefony společnosti Apple.

Článek

Novinka s názvem iDuck se skládá ze dvou součástí – kachničky a vajíčka. Bílé vajíčko slouží jako bezdrátový vysílač, ke kterému stačí iPhone nebo iPod připojit pomocí kabelu s konektorem jack 3,5 mm.

O reprodukci hudby se pak bez jakéhokoliv nastavování postará reproduktor ukrytý v kachničce. Ta je navíc vodotěsná, takže se s ní klidně můžete i koupat. Na vrchní straně přístroje jsou pak umístěna tlačítka pro zapnutí / vypnutí přístroje a ovládání hlasitosti.

Samotná kachnička může sloužit také jako FM rádio. Zařízení iDuck je primárně určeno pro přístroje společnosti Apple, podle výrobce ale bezproblémově spolupracuje i s produkty dalších výrobců. A to ať už se jedná o MP3 přehrávače, mobilní tablety, nebo klidně i celé HiFi sestavy.

K napájení obou částí bezdrátové kachničky slouží sedm mikrotužkových baterií, tři pro vajíčko a čtyři pro kachničku.

iDuck se již nyní prodává v zahraničních obchodech za 25 liber, tedy necelých 700 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám