Hlavní obsah

Sériovému vrahovi z New Yorku policie už připisuje osm mrtvých

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New Island

Vyšetřovatelé nalezli na pláži u New Yorku ostatky dalších tří těl. Počet obětí neznámého sériového vraha tak vzrostl na osm. Čtyři loňské oběti už byly identifikovány – šlo o prostitutky, zbylá těla ještě nebyla identifikována, píše BBC.

Článek

Ostatky tří těl byly objeveny v křoví, které odděluje pláž Gilgo od zbytku Long Islandu. Policie se po nálezu pěti těl rozhodla celý Long Island pečlivě prohledat. Policisté postupovali v rojnici. Protože část ostrova je nepřístupná kvůli křovinám, použili i hasičské vozy a policisté byli na vysunutých žebřících. Nasazeny byly i vrtulníky.

Nová tři těla byla objevena ve vzdálenosti půldruhého kilometru od místa prvního hrůzného nálezu. Proto si suffolkští policisté myslí, že je mohl zabít týž pachatel, a že jde o sériového vraha. S touto hypotézou pracují od prosince.

Prohledávání ostrova pokračuje. Policisté stále hledají 24letou Shannanu Gilbertovou, která zmizela loni v květnu a byla viděna u Oak Beach. S klientem se domluvila přes internetovou síť pro soukromou inzerci Craigslist. Naposledy byla viděna 1. května. Klepala na dům místního obyvatele s tím, že ji někdo pronásleduje. [celá zpráva]

Při pátrání pod Gilbertové byla nalezena v prosinci čtyři těla, která už byla identifikována a později i páté. Identifikace prvních čtyř obětí zabrala měsíc. Použita byla DNA a zubní vzorky. Ukázalo se, že oběťmi byly prostitutky, které vyhledávaly klienty na Craigslist a dalších webech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám