Hlavní obsah

Herečka Zuzana Fialová po atentátu na letišti odmítá role

Novinky, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Od hrůzného zážitku na moskevském letišti Domodědovo, kde se zraněním přežila teroristický útok, odmítá slovenská herečka a hvězda českého filmu Lidice Zuzana Fialová účinkovat v divadle. Jak informovala slovenská média, herečka v uplynulých dnech odřekla představení ve Slovenském národním divadle i ve Studiu L+S.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zuzana Fialová

Článek

Slovenské první scéně to způsobuje problémy, protože například v představení Faust nemá Fialová žádnou alternaci. Herečka zatím neinformovala, kdy se na divadelní prkna vrátí. Telefon nebere a na SMS zprávy nereaguje.

Slovenští herci Zuzana Fialová a Luboš Kostelný přiletěli do Moskvy a na letišti Domodědovo si vybírali peníze z bankomatu, když explodovala nálož. Oba skončili v nemocnici. [celá zpráva]

Měli v těle střepiny a museli se podrobit operacím. Stav Fialové byl vážnější a strávila v nemocnici celý týden. Při výbuchu přišlo o život 36 lidí.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám