Hlavní obsah

Ochutnávka ze hry Dragon Age 2: epický příběh středověkých hrdinů

Novinky, Miloslav Fišer

Již za necelý měsíc se v obchodech objeví nové pokračování úspěšné RPG hry Dragon Age od studia BioWare. Druhý díl bude dostupný pro počítačové sestavy i televizní herní konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Stejně jako u první verze tvůrci slibují velice poutavý děj, který bude dosahovat epických rozměrů.

Článek

Ve hře Dragon Age 2 se hráč vžije do role chudého uprchlíka Hawkea. Celý příběh se odehrává v rozpětí deseti let, během kterých se chuďas postupně dostane k moci a stane se nejvýznamnější postavou celé hry.

Kromě toho je ve hře nutné shromažďovat družiny věrných spojenců pro boj s nepřáteli. „Způsob hraní ovlivní osudy celého světa. Hráč se vydá za zcela novým dobrodružstvím a veškerá rozhodnutí budou ovlivňovat další vývoj. Bude muset myslet a bojovat naplno,“ uvedli vývojáři na svých internetových stránkách.

“Grafické zpracování téměř ve filmovém obleku chytne každého. Objeví se úplně nový svět se všemi detaily v novém výtvarném stylu,“ slibují tvůrci fanouškům prvního dílu, který vyšel v roce 2009. [celá zpráva]

Foto: Novinky

Dragon Age 2

Dragon Age 2 se v Evropě začne prodávat 11. března. Již nyní si je možné hru předobjednat v obchodech, přičemž za verze pro televizní konzole Xbox 360 a PlayStation 3 zájemci zaplatí 1200 Kč. Varianta pro PC vyjde na 1600 korun.

K předobjednávce zákazníci navíc zdarma získají makety dvou zbraní z Dragon Age 2, přístup do tržiště Black Emporium a podrobného průvodce hrou v celobarevném tištěném provedení v češtině. „Knižní průvodce obsahuje důkladný rozbor všech důležitých aspektů žánru RPG. Nechybí tak popisy významných postav, rozsáhlý bestiář, podrobný průvodce hlavní příběhovou linií a jiné zajímavé informace,“ uvedl Petr Prošek z Electronic Arts.

Testovací demo verzi hry Dragon Age 2 bude možné stahovat již příští úterý (22. února).

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Dragon Fable – nezvyklé RPG

RPG ve flashi? Ano, zní to poněkud podivně, ale toto spojení se ve výsledku ukazuje životaschopněji, než byste čekali. Stačí jen pár kliků a váš prohlížeč se...

Výběr článků

Načítám