Hlavní obsah

Turecká telenovela na Nově přilákala přes milión a čtvrt diváků

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Premiérový díl turecké telenovely Tisíc a jedna noc přitáhl v neděli večer k televizi Nova 1,341 miliónu diváků. Tento romantický sladkobolný 179dílný seriál ze současného Turecka naprosto ovládne v příštích dnech obrazovku Novy.

Článek

Diváci mohou očekávat setkání s architektkou Šeherezádou a majitelem firmy Onurem, u kterého Šeherezáda pracuje, pětkrát týdně v hlavním vysílacím čase, v pondělí a ve středu se vysílají dokonce dva díly najednou.

Volno od seriálu bude pouze v pátek a sobotu, později i v neděli, protože 20. února začíná Česko Slovenská SuperStar.

Sledovanost prvního dílu zcela jistě ovlivnila zvědavost, zejména divaček, a také masivní kampaň, kterou Nova nasadila. Mnohem více diváků (až okolo dvou miliónů) se dívá na novácké seriály Ordinace v růžové zahradě nebo Ulice a také na Televizní noviny.

Prima v neděli nasadila proti „Šeherezádě“ čtvrtý díl Smrtonosné pasti s Brucem Willisem a získala 1,062 miliónu diváků. Slušně si vedla i Česká televize, která vysílala na programu ČT 1 reprízu původní televizní komedie Bekyně mniška. Ta zaujala 910 tisíc diváků.

Anketa

Dívali jste se v neděli na telenovelu Tisíc a jedna noc?
ano, a budu se dívat dál
9,9 %
ano, ale dál se už dívat nebudu
5,1 %
ne, díval/a jsem se na něco jiného
65,5 %
na televizi jsem se v tu dobu vůbec nedíval/a
19,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 47128 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám