Hlavní obsah

Televize Nova mění překvapivě program

Právo, jp

Nova se rozhodla pro radikální řez do večerního programu. Od neděle 6. února nabídne divákům každý den mimo pátku a soboty v hlavním vysílacím čase tureckou telenovelu Tisíc a jedna noc.

Článek

Televize nakoupila a odvysílá 179 dílů zmíněné telenovely. V pondělí, středu a neděli diváci uvidí od 20.00 vždy dva díly najednou, v úterý a čtvrtek se romantická telenovela bude vysílat po jednom díle, a to vždy po skončení epizody Ordinace v růžové zahradě (zhruba ve 21.20).

Slováci telenovelu již znají

Ti, kdo se dívají na slovenskou Markízu se již se zmíněnou telenovelou, natočenou v letech 2006 až 2009, setkali. Hlavními postavami seriálu je talentovaná architektka Šeherezáda (Bergüzar Koreová), svobodná matka pětiletého chlapce, který má leukémii. Potřebuje peníze na synovu operaci.

Onur Aksa (Halit Ergençl), majitel firmy, kde Šeherezáda pracuje, je ochoten jí peníze půjčit, ale jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle stále víc touží po její přítomnosti. Zdvojnásobuje svou nabídku a jako protihodnotu žádá další společnou noc. Šeherezáda znechucená jeho návrhem se sice pokouší nalézt jinou práci, ale osud všechno zkomplikuje...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám