Hlavní obsah

Největší průšvihy celebrit v roce 2010

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pomyslném žebříčku průšvihů celebrit vede "Mad Max", tedy Mel Gibson (54). Na veřejnost se dostaly nahrávky, na nichž nadává své bývalé přítelkyni Oksaně Grigorievové, matce jeho osmého dítěte, osmiměsíční Lucie. Nejdříve na ni křičel, že je zlatokopa, a pak jí dokonce vyhrožoval, že ji zabije. Bitva se teď už přesunula na soudní půdu. Mel se brání tím, že jí prý "jen dal facku".

Foto: Profimedia.cz

Mel Gibson a Oksana Grigorievová byli ještě před rokem zamilovaným párem, nyní je vše jinak a soudí se spolu.

Článek

Zdrogovaný Michael vjel do obchodu

Na titulní strany se letos vrátil bývalý frontman skupiny Wham! George Michael (47). V červenci narazil autem do výlohy londýnského obchodu a jak připomíná list Metro, byl odsouzen k osmi týdnům vězení za řízení pod vlivem alkoholu a drog. Trest si už odseděl, pětiletý zákaz řízení zatím neporušil a přísahá, že v příštím roce o něm bude slyšet jen v pozitivních souvislostech.

Foto: Profimedia.cz

Zpěváka si odvedla policie, trest za řízení v opilosti ho neminul.

Foto: Profimedia.cz

Poničený obchod - práce George Michaela.

Lindsay a Paris: Průšvihy na pokračování

Lindsay Lohanová (24) a Paris Hiltonová (29) pokračovaly v tradici předchozích let. Lohanová strávila poslední půlrok ve vězení a na klinice pro drogově závislé. Za mřížemi si za porušení podmínečného trestu odseděla napřed jen dva týdny z tříměsíčního trestu, pak se ale znovu přiznala k užívání drog a musela zpátky. Teď je znovu na odvykací klinice a nezdá se, že by mířila ven.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohanová u soudu v Los Angeles.

Paris Hiltonová vězení jen o vlásek unikla, když policistovi v Las Vegas podala kabelku se sáčkem kokainu. Napřed tvrdila, že taška nebyla její, ale pak se přiznala a za trest vykonávala veřejně prospěšné práce.

Foto: Profimedia.cz

Paris Hiltonová dorazila k soudu jako dáma.

Opilý Sheen řádil s prostitutkou

Charlie Sheen (45) je známý bouřlivák a ani letos to nebylo lepší. Byl obviněn z toho, že v opilosti zamkl ve svém hotelovém pokoji prostitutku. Také se přiznal k tomu, že napadl svou manželku Brooke Muellerovou, a tak rok končí jako znovurozvedený. Už potřetí.

Foto: Profimedia.cz

Charlie Sheen byl nalezen v newyorském hotelu Plaza pod vlivem drog ve společnosti vnadné pornoherečky.

Reklama

Výběr článků

Načítám