Hlavní obsah

Nejlevnější iPad stojí 12 tisíc korun

V Česku se v úterý začal oficiálně prodávat iPad od Applu. Ještě před tímto datem bylo oblíbený počítačový tablet možné zakoupit v některých internetových obchodech, které jej dovážely ze zahraničí. Apple ale nyní přichází se zajímavější cenovou nabídkou, nejlevnější iPad vyjde na 12 290 korun. Neoficiální verze se přitom ještě před pár měsíci prodávaly klidně i o deset tisíc dráž.

Článek

Nejvybavenější verze iPadu s kapacitou 64 GB a internetovým připojením 3G vyjde na 19 890 Kč. Kompletní cenový přehled oficiálních cen naleznete v následující tabulce:

Oficiální ceny iPadu v ČR
iPad s WiFi
16 GB12 290 Kč
32 GB14 490 Kč
64 GB16 690 Kč
iPad s WiFi a 3G
16 GB15 490 Kč
32 GB17 690 Kč
64 GB19 890 Kč

Internet k iPadu nabídne Telefónica O2, která je jediným tuzemským operátorem s certifikací od Applu. "V certifikovaných prodejnách bude O2 nabízet pro iPad 3G microSIM kartu se třemi měsíci internetu zdarma," řekla Novinkám Blanka Vokounová z O2.

„Po třech měsících si uživatel sám vybere, jaká služba mu nejvíce vyhovuje. Zda denní internetové balíčky pro občasné připojení nebo datový paušál mobilního internetu. Nejlevněji bude internet možné pořídit za 300 Kč,“ dodala.

Zákazníci mohou v iPadu používat ale také SIM karty konkurenčních operátorů. "Zákazníci si mohou dát do iPadů SIM kartu od operátora, kterého si sami vyberou," řekl Novinkám mluvčí Vodafonu Miroslav Čepický.

"Vodafone navíc jako jediný operátor nabízí zařízení Vodafone mobile Wi-Fi, což je malá krabička se SIM kartou, přes níž mohou zákazníci využívat data současně v mobilu i iPadu nebo notebooku. Stačí jim k tomu jeden datový tarif, který mohou díky Vodafone Mobile Wi-Fi jednoduše využívat na všech svých zařízeních," uvedl Čepický.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám