Hlavní obsah

Sličná špiónka Chapmanová se svlékla pro pánský čásopis

Moskva

Asi nejznámější ruská agentka Anna Chapmanová, kterou letos po odhalení deportovali ze Spojených států, se objevila na titulní stránce ruské verze pánské časopisu Maxim. Rudovláska na fotografiích pózuje ve vyzývavém spodním prádle a s pistolí v ruce.

Článek

„Anna Chapmanová toho udělala pro vzbuzení ruského patriotismu více než národní fotbalový tým,“ uvedla fotografie internetová verze zmíněného magazínu, který už dříve agentku zařadil mezi stovku Rusek s největším sex-appealem. Snímky v tištěné verzi časopisu doprovodí rozhovor s agentkou.

Americké úřady dopadly Chapmanovou spolu s dalšími devíti osobami podezřelými ze špionáže letos v červnu. S Moskvou pak agenty vyměnil za špióny, kteří pro USA pracovali v Rusku, kde si odpykávali tresty vězení. Ačkoliv podle ruských zdrojů agenti s Chapmanovou nedosáhli v USA úspěchů, prezident Dmitrij Medvěděv je vyznamenal.

Foto: Profimedia.cz

Ruska Anna Chapmanová byla letos v červnu zadržena agenty FBI a obviněna z výzvědné činnosti pro Ruskou federaci. Následovalo její vyhoštění ze Spojených států.

Hvězda mladé Chapmanové zazářila okamžitě po jejím zatčení díky fotografiím, které umisťovala na svém profilu na Facebooku.

Chapmanová se pro ruský magazín dala fotografovat už v srpnu. Naposledy se na veřejnosti objevila počátkem měsíce při slavnostním odhalení ruského kosmického plavidla jakožto poradkyně banky, která sponzoruje vesmírný výzkum.

Reklama

Související témata:

Související články

Z mladé ruské špiónky je hvězda

Osmadvacetiletá rusovlasá krasavice Anna Chapmanová (rozená Kuščenková) má všechny předpoklady stát se hvězdou špionážního skandálu, který propukl v USA po...

Výběr článků

Načítám