Hlavní obsah

Magická noc pomůže vážně nemocným a postiženým dětem

Novinky, das

Toužíte si zpříjemnit předvánoční čas a přitom pomoci vážně nemocným a postiženým dětem? Pak právě vám je určen benefiční projekt Magická noc - Srdce pro děti, který proběhne 15. prosince 2010 od 20 hodin v prostorách Tesla areny v Praze a zároveň v přímém přenosu TV Prima. Návštěvníky čeká pohádkový příběh z ledové říše, jenž budou doprovázet úžasné laserové, 3D a pyro efekty.

Článek

V okamžiku, kdy diváci vstoupí do arény, jsou vtaženi do aranžmá ledové říše a během celé show zažijí nezapomenutelné okamžiky.

Celým večerem vás bude provázet moderátor Petr Vondráček s další známou osobností, její jméno je však překvapením.

Ve prospěch dětských oddělení nemocnic a vážně nemocných dětí vystoupí přední umělci české hudební scény jako Karel Gott, Petr Hapka, Leona Machálková, Petr Kolář, Ewa Farna, Petr Bende, Mista, Philip Maxx, Turbo, Libuše Vojtková, Mighty Shake, JAD Dance Company, 5angels, Pyroterra.

Diváci navíc budou mít možnost i na pár okamžiků díky pěti krátkým zastávkám v nemocnicích poznat opravdový svět dětí, které procházejí náročnou léčbou.

Výtěžek z benefiční show totiž poputuje na nákup přístrojové techniky do nemocnic po celé České republice - celkem se jedná o 14 nemocnic, v každém kraji je zastoupena jedna, a zároveň pro jednotlivě postižené děti po celé naší zemi.

Jak také pomoci a navíc získat hodnotné ceny

Lidé mohou pomoci od 15. 10. 2010 zasláním dárcovské sms (DMS) ve tvaru DMS SRDCEPRODETI na číslo 87777 v ceně 30 Kč.

Zároveň od 15. 10. 2010 mohou zasílat soutěžní tipovací sms ve tvaru SRDCE TIP na číslo 907 99 69 v ceně 69,-Kč a tím nejen pomoci dětem, ale také soutěžit o atraktivní ceny jako je byt v Praze, automobil, elektronika či zájezd. Pravidla k této soutěži naleznete na webu večera www.magickanoc.com  a na www.zivotdetem.cz .

Mediálními partnery akce je Seznam.cz , Prima TV, Frekvence 1 a Ringier.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám