Hlavní obsah

Britský portál nabízí na prodej Grandhotel Pupp a zámek v Moravském Krumlově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská realitní společnost Luxury Business Holding nabízí na prodej karlovarský Grandhotel Pupp a zámek v Moravském Krumlově, kde je umístěna expozice Slovanské epopeje Alfonse Muchy.

Článek

Vedení hotelu ani město Moravský Krumlov o prodeji nemovitostí nevědí.

Záměr budovy prodat potvrdil serveru Tyden.cz  Zdeněk Horký, jednatel české pobočky britské realitní firmy. Podle něj se vzhledem k hodnotě nemovitostí jen těžko bude hledat zájemce z ČR, proto se objekty nabízejí přes zahraniční portál.

Incheba se ještě nerozhodla, zda zámek prodá

Zámek v Moravském Krumlově patří slovenské společnosti Incheba, která pro něj momentálně nemá využití. Zámek navíc vyžaduje rekonstrukci v řádu stamiliónů korun.

Společnost záměr budovu prodat nevyloučila, oznámení o prodeji prý platí, firma se ale ještě podle jednatele Incheby Radovana Ježoviče úplně nerozhodla.

Grandhotel Pupp, který je akciovou společností, se loni potýkal s poklesem počtu klientů a ocitl se ve ztrátě, letos by se hospodaření mohlo vrátit do černých čísel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám