Hlavní obsah

Videohra Halo Reach – hrstka vyvolených proti mimozemské alianci

Novinky, Miloslav Fišer

Americký softwarový gigant Microsoft začal v úterý prodávat dlouho očekávané pokračování kultovní ságy Halo: Reach, které je určeno výhradně pro televizní konzoli Xbox 360. V Londýně odstartovali prodej opravdu stylově – na Trafalgar Square se zákazníkům nad hlavami proletěl pilot s jet packem oblečený jako Spartan, jedna z hlavních postav nové hry.

Článek

Děj nového pokračování hry Halo se odehrává před celou trilogií předchozích titulů - v době, kdy byl sestaven Noble Team z hrdinských Spartánů. Ti jsou poslední vlnou odporu na planetě Reach, kde musí bojovat proti alianci mimozemských ras zvané Covenant.

Nový díl Halo: Reach se opravdu povedl. Nabízí propracovanou dějovou zápletku plnou nečekaných zvratů, kterou doplňují povedené multiplayerové souboje. U nich Microsoft použil nové herní prvky, jako jsou souboje na blízko nebo využití takzvaných jetpacků (raketových batohů).

Foto: Novinky

Ukázky ze hry Halo: Reach

Videohru Halo: Reach je možné zakoupit v základní verzi za 1499 korun. K dispozici jsou také dvě speciální edice – limitovaná a legendární, které vyjdou na 1699 Kč a 2899 korun.

Foto: Novinky

Ukázky ze hry Halo: Reach

Limitovaná edice obsahuje kromě samotné hry navíc knihu ze světa Halo a legendární nabízí jako jeden z hlavních bonusů sběratelskou figurku Noble Teamu.

Foto: Novinky

Ukázky ze hry Halo: Reach

Reklama

Výběr článků

Načítám