Hlavní obsah

Na mši za uvězněného chilského horníka se potkala jeho žena s milenkou

– San Jose (Chile)
Novinky, Jakub Kynčl

Jeden z uvězněných chilských horníků se pravděpodobně už na povrch netěší se stejnou intenzitou jako jeho kolegové. Při mši za uvězněné horníky se totiž u zablokovaného vstupu do dolu potkaly jeho manželka s utajovanou milenkou. Informoval o tom britský deník Sun.

Článek

Nepříjemná událost se stala pro horníka Yonniho Barriose ještě nepříjemnější. Jeho manželka Marta se totiž na mši, vedené za horníky nacházející se pod zemí, potkala s další ženou, která držela jeho fotografii. Během několika momentů zjistila, že Susana Valenzuelová je milenkou jejího muže.

Manželka byla prý v šoku, když spatřila jinou ženu, která taktéž držela fotografii jejího muže. Ač vyděšená, je rozhodnutá nevzdat se manžela a rivalce ho nepřenechá bez boje.

"Je to můj manžel. Miluje mě a já jsem jeho oddaná žena. Tato žena pro mě má nulovou legitimitu," řekla rozčílená žena přátelům.

Milenka však tvrdí, že uvězněný horník, kterého potkala na výcvikovém kurzu před pěti lety, kvůli ní plánuje svou ženu opustit. "Jsme zamilovaní, počkám na něj," uvedla milenka horníka, který je považován za hrdinu. Je totiž jedním z horníků, který využil svůj výcvik první pomoci a dokázal ošetřit své nemocné kolegy a očkoval 33 mužů proti chřipce a zápalu plic.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám