Hlavní obsah

Maďarku, jež nabízela panenství v aukci, si chce vzít britský byznysmen

Novinky, Dagmar Plecháčová
Budapešť

Rodina nejmenované maďarské studentky se dostala do tak tíživé finanční situace, že se sedmnáctiletá dívka rozhodla v aukci prodat své panenství. Vydražil ho britský obchodník, ale ten dívce sdělil, že by si ji chtěl vzít. Dívka aukci ihned zrušila s vyjádřením, že nehledá manžela, ale spasitele, který by jim pomohl vyřešit finanční problémy, při nichž jim hrozí, že přijdou o střechu nad hlavou.

Článek

Původní aukce však byla předčasně ukončena společností eBay ve chvíli, kdy nabízená částka překročila 100 tisíc liber (tři milióny korun). Dívka sama obchod zrušila poté, co jí Brit nabízel manželství. Dražba však bude obnovena již tento týden na maďarské televizi.

Sedmnáctiletá blondýnka tvrdí, že nikdy neměla sexuálního partnera a žije pouze se svou matkou a malým bratrem na severu Maďarska. Nemyslí si přitom, že na prodeji panenství je něco špatného.

Dražitel bude zachránce

„Je to jen na jednu noc. Já si dokonce myslím, že je to docela romantické, protože muž, který mi poskytne peníze, nám hodně pomůže. Z mé rodiny se nestanou bezdomovci, on bude naším zachráncem,“ řekla studentka.

„S Britem jsem přerušila obchod, protože chtěl zajít příliš daleko. Já nehledám manžela, tohle dělám pro svou rodinu,“ uvedla dívka, která si založila svůj internetový blog. Začaly jí chodit emaily od stovek mužů a někteří také přihazovali v aukci o její panenství. Cítila, že už to celé dál nemůže tajit před svou matkou.

Maminka jí prosila, ať to nedělá

„Maminka i já se musíme starat o mého dvacetiměsíčního bratra. Držet si toto tajemství bylo nefér. Řekla jsem proto matce o svém plánu. Byla šokovaná a prosila mě, ať to nedělám, ale jak jinak bychom se dostali k penězům, abychom zachránili náš dům?“ ptala se dívka.

„Když začal celý ten mediální humbuk, plno lidí mě nazývalo mučednicí nebo běhnou, ale to já nejsem. Jsem jen holka, co chce mít lepší budoucnost a která se chce postarat o svou rodinu,“ dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám