Hlavní obsah

Neznámý muž přepadl večerku v Nuslích a postřelil prodavače

Praha

Ozbrojený muž v úterý večer přepadl večerku v Boleslavově ulici v Praze 4 a postřelil prodavače, sdělila Novinkám mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Obchodník utrpěl lehké zranění hlavy, pachatel uprchl. Policie po něm vyhlásila pátrání a žádá veřejnost o spolupráci.

Článek

Incident se odehrál kolem 20:00. "Neznámý muž vešel do večerky a po obsluhujícím muži cizí národnosti požadoval hotovost. Prodavač odmítl a došlo k potyčce, při níž lupič vytáhl pistoli a vystřelil na hlavu oběti," řekla mluvčí.

Dodala, že pachatel se poté dal na útěk, aniž by cokoliv odnesl, ale zraněný muž ho pronásledoval a na ulici došlo k dalšímu fyzickému střetu.

Podle Zoulové měl pachatel zřejmě komplice, který na něj čekal v tmavě zeleném osobním voze značky Daewoo a společně z místa ujeli. Mělo by se jednat o dva až tři muže ve věku kolem 25 let. Podle některých svědků měla za volantem sedět hubená, až vychrtlá žena. Policie uvítá jakoukoliv informaci ve vztahu k tomuto vozidlu a jeho osádce. Registrační značka auta začíná kombinací 2A0, upřesnila mluvčí.

Postřeleného prodavače zdravotníci převezli do střešovické nemocnice, jeho zranění bylo pravděpodobně pouze povrchové.

Policie vyhlásila po neznámém ozbrojeném muži pátrání a žádá veřejnost o spolupráci. Pachatelem je asi pětadvacetiletý muž se světlými vlasy, má silnější postavu vysokou 190 centimetrů. Byl oblečen do bílé košile a tmavých šortek.

Lidé mohou případné informace o pachateli sdělit na telefonní linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám