Hlavní obsah

Moderátor Larry King po 25 letech končí se svou legendární show

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Slavný moderátor Larry King oznámil, že po 25 letech končí se svým populárním diskusním pořadem vysílaným americkou televizní stanicí CNN s názvem 'Larry King Live'. Zprávu o svém odchodu médiím oznámil v úterý večer. Nadále však bude na některých pořadech se CNN spolupracovat. Ten svůj opustí na podzim tohoto roku.

Článek

„Mluvil jsem s lidmi tady na CNN a řekl jim, že bych rád skončil se svým nočním pořadem. Všichni mi vyšli maximálně vstříc. Budu mít tak mnohem více času na svou ženu a rodinu,“ prozradil King na svém blogu.

„Budu stále součástí televize CNN a plánuji uvádět několik speciálních vstupů Larryho Kinga při významných národních a mezinárodních událostech. S jednou uzavřenou kapitolou se těším, co přinese ta další. Nyní je ale na čase v nejlepším přestat,“ dodal moderátor.

Za čtvrt století vysílání pořadu Larryho Kinga se v jeho studiu vystřídaly snad všechny známé osobnosti, na které si člověk vzpomene. Moderátor vynikal svým osobitým smyslem pro humor i empatií a jeho show patří v USA k nejsledovanějším pořadům všech dob. Letos ale sledovanost výrazně klesla.

Už před několika týdny média psala o tom, že by Kinga mohl nahradit Brit Piers Morgan. CNN to nepotvrdila.

Reklama

Výběr článků

Načítám