Hlavní obsah

Řidič nezvládl valící se vodu, tatra v protisměru auto rozpárala

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín
Aktualizováno

Mladý lidský život si vyžádala dopravní nehoda, která se stala ve středu dopoledne ve zlínské Březnické ulici. V osobním autě honda zemřel teprve devatenáctiletý řidič poté, co se střetl s nákladním vozem. Po nárazu došlo k úplnému zablokování důležitého silničního tahu.

Článek

„Osobní auto jelo ze Zlína směrem na Březnici. Vůz vjel najednou do protisměru, kde se střetl s nákladním autem. Náraz pak hondu odhodil do pravého jízdního pruhu a do svodidel. Mladý řidič zemřel na místě. Jeho spolujezdec, řidič nákladního auta a druhý cestující z nákladního vozu utrpěli pouze lehká zranění,“ informovala mluvčí zlínské policie Jana Bartíková.

"Podle svědků jel mladý řidič osobního auta stoupáním nad Zimním stadionem, když najel do 'řeky' vody valící se dolů ul. Březnická. Vozidlo dostalo aquaplaning a přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s nákladním autem," uvedl mluvčí HZS Zlínského kraje Ivo Mitáček.

Z prvotního vyšetřování vyplývá, že řidič hondy jel příliš rychle. Z kopce se v tu dobu valily proudy dešťové vody. Řidič byl podle všeho připoutaný. Další podrobnosti policisté zjišťují a ověřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám