Hlavní obsah

Drsné vyřizování účtů v Havířově: muže vlekli autem na laně dva kilometry

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířov

Velmi drsné vyřizování osobních účtů vyšetřuje policie v Horní Datyni u Havířova. Dosud neznámí pachatelé vláčeli v neděli v nočních hodinách sedmadvacetiletého muže po silnici přivázaného k automobilu na laně. Muž utrpěl rozsáhlá poranění, se kterými skončil v nemocnici.

Článek

O případu jako první ve čtvrtek informoval Havířovský deník, podle nějž na místě zůstala na silnici krvavá stopa o délce dvou kilometrů. Policie zatím nechce říct, zda jsou jí známa jména podezřelých.

„Mohu potvrdit jen to, že případ vyšetřujeme pro podezření ze zločinu omezování osobní svobody. Mladík utrpěl velmi vážná zranění,“ řekla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

Na místo byla jako první zavolaná záchranná služba. „Muž utrpěl plošná poranění zadní poloviny těla s rozsáhlým zevním krvácením. Na místě nebylo možno vyloučit ani vnitřní krvácení. Zraněný byl při vědomí a po ošetření byl převezen ve vážném stavu do nemocnice,“ řekl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám