Hlavní obsah

Nové fotografie upravené Fabie RS+ a Octavie RS+

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda Auto představila na tuningovém srazu GTI u rakouského jezera Wörthersee modely Fabia RS+ a Octavia RS+ a dva závodní speciály Fabia Super 2000. Přinášíme nové fotografie těchto modelů.

Článek

Základem pro Fabii RS+ se stal model Fabia RS, tento koncept byl připraven speciálně pro sraz u Wörthersee. Změn není mnoho a automobil celkově nepřináší nic zajímavého oproti klasické Fabii RS. Jiné jsou tmavé přední světlomety, příď i záď dostala černý spoiler a difuzor a kapotu zdobí výdechy vzduchu. Interiér doplňují sportovní sedadla. Octavia RS+ má rovněž černě zbarvené přední světlomety a zadní sdružené svítilny z LED diod.

Kromě těchto dvou vozů ukázala mladoboleslavská automobilka v Rakousku závodní Fabii Super 2000.

Reklama

Související články

Škoda od června nasazuje nové motory

Mladoboleslavská automobilka přichystala do výrobního programu několik novinek - rozšiřuje nabídku motorů TSI pro modely Yeti a Superb a nahrazuje dvoulitrový...

Nové fotografie nejrychlejší Fabie

Škoda Auto začne na českém trhu prodávat model Fabia RS. Sportovně laděná verze se představila na ženevském autosalonu, od června se začne prodávat. Přinášíme...

Výběr článků

Načítám