Hlavní obsah

Mladíci v Praze vytáhli z auta řidiče s otcem a bez důvodu je brutálně zbili

Novinky, Petr Nový
Praha

Bezdůvodné a nepochopitelné brutální napadení posádky osobního vozu vyšetřují od středy pražští policisté. Dva mladíci vytáhli z osobního vozu řidiče s jeho otcem a oba brutálně zbili. Pak utekli, policie po nich pátrá.

Článek

„Čtyřiatřicetiletý řidič žluté Škody Felicie projížděl spolu se svým 58letým otcem zcela náhodně Parléřovou ulicí. Krátce před osmnáctou hodinou je zde ale zastavili dva mladíci ve věku kolem dvaceti let,“ řekla mluvčí policie Eva Miklíková.

Jeden z nich skočil na víko motoru, prokopl stahovací okno levých předních dveří vozu a začal fyzicky napadat řidiče vozidla. Vytáhl jej z vozu a dále na něj fyzicky útočil, až napadený skončil bezvládně na zemi s otřesem mozku.

„Druhý pachatel po stažení okna napadl fyzicky také spolujezdce, kterého kopal nohou do hlavy. Poté pachatelé z místa utekli, aniž by napadeným mužům cokoliv odcizili. Motiv jejich jednání tak není znám,“ doplnila Miklíková.

V průběhu vyšetřování kriminalisté zjistili, že si útočníci krátce před incidentem v jednom z tamních obchodů zakoupili láhev alkoholu, který popíjeli. Jednoho z nich zachytila kamera přímo v prodejně. Oba pak byli zaznamenáni také na kamerách městského kamerového systému, jak utíkají z místa události.

Kriminalisté zjistili, že se dotyční v těchto místech pohybují častěji. V této lokalitě bylo několik podobných incidentů zaznamenáno i v minulosti. Policie se obrací s žádostí o pomoc na veřejnost, lidé mohou jakékoli informace poskytnout na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám