Hlavní obsah

Řidič kamiónu zemřel, vůz narazil do domu

Právo, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rakovník

Do neobydleného domu v Jesenici u Rakovníka narazil v pondělí ráno kamión. Jeho řidič na místě zemřel. Policisté zatím neví, co nehodě předcházelo. Je možné, že řidiče postihly za volantem zdravotní problémy.

Foto: Profimedia.cz

Řidič náraz do domu nepřežil. Ilustrační foto.

Článek

„Zasahující lékař se snažil muže ještě asi půl hodiny oživovat, ale nepodařilo se to,“ řekla Právu mluvčí středočeské záchranky Tereza Janečková. Podle dosavadního vyšetřování policie je možné, že řidiči nebylo dobře už před samotným nárazem do domu.

„Na první pohled to nevypadalo, že by měl až tolik vážná zranění, takže je možné, že měl před nehodou například infarkt nebo jiné problémy. Byla nařízená pitva, která by to měla objasnit,“ dodal mluvčí rakovnické policie René Černý.

Nehoda se stala kolem půl sedmé ráno, podle policie byl dům, do něhož kamión narazil, neobydlený a nikdo další nebyl zraněn. „Celkovou škodu odhadujeme na 160 tisíc, z toho je 150 tisíc na kamiónu,“ doplnil Černý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám